top of page
Search

O prestopu ...

Updated: Apr 10, 2021

Dragi prijatelji in navijači!


Kot ste uspeli zaslediti se že nekaj časa po medijih vrtijo raznorazni članki, novice, intervjuji in zapisi o mojem prestopu iz Kopra Primorske. Leto 2020 je že od začetka zelo razburljivo in piše nove zgodbe. Ena od njih je sedaj tudi uradno potrjena. Poslavljam se od Kopra Primorske in prestopam v Cedevito Olimpijo.

Zakaj sem se odločil za ta zapis?

Predvsem, da bi se še osebno lahko zahvalil vam, navijačem, sledilcem, podpornikom košarke in vsem ostalim, ki ste z mano in ekipo dihali v preteklih sezonah, ko smo osvajali lovorike in se borili do zadnjega.Priznam, da v zadnji sezoni ni bilo lahko, igralci smo zaradi finančnih težav kluba doživeli kar nekaj šokov (med drugim tudi odhod nekaterih igralcev med sezono), a nas to ni ustavilo. Tudi sam sem imel pomislek o odhodu, vendar sem svoje mnenje po pogovoru s trenerjem Andrejem Žakljem spremenil in se odločil nadaljevati sezono, ki smo jo dobro začeli.

Žal je malo za tem našo sezono 2019/20 zaključil korona virus in mi s tem dal čas za razmislek o svoji nadaljnji poti. Moja glavna želja je napredovati iz dneva v dan, iz sezone v sezono ter sebi in ostalim dokazati, da se s trdim delom da uresničiti cilje.
V zadnjih mesecih sem prejel nekaj ponudb tako iz Slovenije kot tudi iz tujine in moral sem se osredotočiti na klub, ki bi mi omogočil najboljše pogoje za napredek v naslednjih sezonah. Cedevita Olimpija je trenutno zame najboljša izbira in vesel sem, da sem se odločil za ta korak. Zdaj pa samozavestno, novim izzivom naproti.


Za konec pa najpomembnejše.


Hvala, NAVIJAČI!

Hvala, KOPER!

Hvala, OBALA!

Hvala, PRIMORSKA!


Alen

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page