top of page
Search

PRIJAVA na 2. BasketStyle Kamp!

Updated: Feb 20, 2022

Po lanski nepozabni izkušnji se BasketStyle kamp vrača med nas, trenerje in vas, mlade športnike!! Letos nas čaka še večji izziv, novi programi in predvsem skupno druženje, ki ga po takem letu vsi komaj čakamo.

Kamp bo potekal od 24.6. do 27.6. 2021 v otroškem letovišču Pacug. Zajema kvalitetne treninge, kondicijske priprave, razna tekmovanja (igra 5:5, met za 3, prosti meti, itd...) in pa letos kot novost tudi spanje za kategorije M, L in XL. Košarkarji programov S imajo kljube temu celodnevni program.

V času kampa bo organizirana prehrana (udeleženci bodo deležni polnega penziona) in poleg treningov tudi nekaj prostega časa za regeneracijo, kopanje, dodatne aktivnosti ter za počitek, ki ga bodo popestrile animatorke z raznimi igrami za namen team-buildinga in ogled športnih dokumentarnih filmov.

Udeleženci bodo v rokah profesionalnih trenerjev ter gostujočih mentorjev, ki bodo dodatno izvajali svoje delavnice. Za varnost in organizacijo bodo na voljo tudi reševalec iz vode, medicinska pomoč (24ur/dan), varnostnik ter dodatna odrasla oseba.

Na kampu bodo 4 starostne kategorije: S - (7-9 let)

M - (10-12 let)

L - (13-15 let)

XL - (16-17 let)

PRIJAVE SO ODPRTE DO 1.6.2021!


Ob prijavi boste prejeli nadaljne informacije o poteku in programu kampa ter o plačilu.

Število udeležencev je omejeno po posamezni starostni kategoriji, zato pohitite in si zagotovite mesto med košarkarji letošnjega kampa. PRIJAVI SE TUKAJ!PLAČILO KAMPA:


M, L, XL - 230€

S - 200€


Plačilo je možno tudi na obroke. Zajema 4 dnevno bivanje (poln penzion), stroške organizacije delavnic, mentorjev, strokovno nadzorovane treninge in osebje letovišča.


Pri prijavi dveh ali več članov iste družine se upošteva 20% popust na vsakem naslednjem članu.


V primeru sprememb glede ukrepov za zajezitev širjenja covid-19, se kamp odpove pravočasno in je denar povrnjen. Hvala za razumevanje.


353 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page