top of page
Search

Basket style 2020 trenerji

Poleg vodilnega trenerja kampa, Alena Hodžića, bosta letos na kampu gostovala še dva trenerja. Prekaljeni in izkušeni Samo Miška, dolgoletni trener mlajših kategorij, ki je v svoji trenerski karieri osvojil kar nekaj lovorik. Med drugim je pod svojim okriljem dolga leta kalil tudi Alena ter nekaj ostalih zelo uspešnih košarkarjev, ki še danes profesionalno igrajo za prvoligaške klube v Sloveniji in tujini (Matej Rojc, Gregor Hrovat, Jaka Brodnik in mnogi drugi.. ).

Z svojimi izkušnjami in odličnim načinom dela z mladim,i bo naš kamp privedel na višjo raven profesionalnosti in zabave.

Kot drugega gostujočega trenerja vam predstavljamo mladega in ambicioznega Bojana Jelića, ki je svojo profesionalno trenersko pot začel pred kratkim. Vedno nasmejani Bojan je pridobival izkušnje pod bujnim očesom prej omenjenega Samota in v tem kratkem času pridobil veliko izkušenj za treniranje mlajših generacij košarkarjev. Skozi zabavo in pozitiven pristop na treningih privede vsakega otroka, da maksimalno uživa ter kvalitetno in sistematično trenira.56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page