top of page

Splošni pogoji

Stran www.ah-akademija.com in vse objavljene vsebine na tej strani so last društva KŠ Alen Hodžić. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in brez dovoljenja podjetja, se jih ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Društvo si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.ah-akademija.com.


1. Splošno

Splošni pogoji spletne strani fit.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja društvo KŠ Alen Hodžić, Frenkova cesta 5E, 6276 Pobegi, matična številka: 2698048000, davčna številka: 44169531.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani www.ah-akademija.com, pravice in obveznosti kupca, člana in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med www.ah-akademija.com in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.


2. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:
- Podatke podjetja (ime, sedež in številko registra)
- Kontaktne podatke podjetja (email, telefon)
- Bistvene lastnosti spletnih tečajev
- Dostopnost tečajev oz. storitev (vsak tečaj oz. storitev, ki jo ponuja fit.si bo kupcu dostopen v razumljivem roku)
- Cene so jasno in nedvoumno določene
- Način plačila in uveljavljanje storitve
- Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen)
- Pojasnilo postopka ob pritožbi


3. Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba spletnih treningov ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse tečaje, treninge in ostale storitve izvajajo strokovnjaki iz izbranih panog, za katere se tako strokovnjaki kot ponudnik zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak član, ki je kupil spletni trening, si lahko ogleda posnetek in ima tudi dostop do vseh posnetkov, ki so na voljo. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino tečaja, ki ga je kupil.


4. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:
- s kreditno kartico
- preko PayPal-a
- po povzetju (zgolj za letno naročnino)
- preko nakazila UPN na TRR (zgolj za letno naročnino)
- Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.


5. Cene

Cene posamezne naročnine so objavljene na spletni strani. Vse cene ne vsebujejo DDV, saj ponudnik ni davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

6. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih (8) delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


7. Vračilo kupnine

V tridesetih dneh od dneva nakupa imate čas, da pisno na email info@ah-akademija.com zahtevate vračilo kupnine in zraven napišete svoje podatke za nakazilo vračila (naslov, TRR). Kupnina vam povrnemo zgolj v primeru, če ste pogledali in odtrenirali vse treninge (video trening, vaje itn.).

Po prejemu pritožbe vam v petih delovnih dnevih sporočimo sklep. V primeru odobritve boste v roku 5 delovnih dni od potrditve prejeli nakazano vračilo.

V primeru zahtevanja vračila denarja si pridržujemo pravico, da vas dodamo na blokirano listo za prihodnje nakupe v naši trgovini ali povezanih trgovinah v naši lasti.


8. Poravnava obveznosti in neplačilo

V primeru neporavnave obveznosti s strani člana oziroma kupca, se mu lahko dodatno zaračunavajo stroški opomina in zamudne obresti, po veljavni zakonodaji.

Stranka je dolžna preveriti ali je prejela račun na elektronski pošti ter vseh mapah v elektronski pošti.

Dolžnost naročnika je tudi, da nas obvesti o morebitnih napakah na računu preko elektronske pošte omenjene na spletni strani.

Odgovornost naročnika je, da poplača svoje obveznosti za katere ima sklenjeno veljavno pogodbo.


9. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

10. Varovanje podatkov

Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Podjetje lahko preveri točnost posredovanih osebnih podatkov z vpogledom v osebni dokument ali drugo ustrezno javno listino posameznika, na katerega se nanašajo.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Naročnik, ki je pravna oseba, samostojni podjetnik ali druga organizacija, ki v svojem imenu sklene naročniško razmerje, dejanski uporabnik storitev pa je član take organizacija oz. storitve uporablja na podlagi pooblastila take organizacije, je dolžan ob sklenitvi naročniškega razmerja obvestiti vse posameznike, ki na podlagi takšne pogodbe med spletno stranjo in pravno osebo uporabljajo storitve o tem, za katere namene bodo fit365.si in njihovi pogodbeni obdelovalci obdelovali njihove osebne podatke.

Organizacija, ki je naročnik storitev, ki jih ponuja podjetje, zagotavlja vpogled v vsa privoljenja posameznikov, ki jih spletna stran potrebuje za obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.


Informacije za bančno nakazilo:

Podjetje: društvo KŠ Alen Hodžić, Frenkova cesta 5E, 6276 Pobegi
IBAN: SI56 0228 7026 4113 319
BIC: LJBASI2X
Banka: NLB d.d.

Splošni pogoji so v uporabi od 01.01.2024.

bottom of page