top of page
_DSC5484_edited.jpg

Funkcionalna vadba za vzdržljivo in čvrsto telo.

Treningi funkcionalne vadbe za posameznike in skupine do 3 oseb v fitnes centru hotela Belveder.

Funkcionalna vadba z Alenom - komu je namenjena?

Treningi funkcionalne vadbe so primerni za rekreativne in profesionalne športnike, starejše odrasle ter osebe s telesnimi bolečinami ali poškodbami.

_DSC5346.jpeg

Koristi funkcionalne vadbe za vsakdanjo življenje

Funkcionalna vadba prinaša vaje za celo telo, osredotočene na krepitev mišic, ki nam izboljšajo telesno pripravljenost, omogočijo hitrejše okrevanje po poškodbi ali popolnoma odpravijo bolečine v hrbtu, sklepih in drugih delih telesa.

1. Izboljšana telesna pripravljenost in vzdržljivost

Funkcionalna vadba povečuje splošno telesno pripravljenost, saj simulira vsakodnevne gibe, kar vodi do večje vzdržljivosti pri vsakdanjih opravilih.

2. Zmanjšanje tveganja za poškodbe

Z vključevanjem vaj, ki krepijo mišice in sklepe, funkcionalna vadba zmanjšuje tveganje za poškodbe, tako v vsakdanjem življenju kot pri drugih športnih aktivnostih.

Blondinka 2.png

3. Izboljšana gibljivost in ravnotežje

Redna funkcionalna vadba izboljšuje gibljivost in ravnotežje, kar je ključno za ohranjanje mobilnosti in preprečevanje padcev.

Stokuča.png

4. Krepitev jedra telesa in trupa 

Osredotočenost na jedro telesa med funkcionalno vadbo zagotavlja močnejše in stabilnejše jedro, kar izboljšuje držo in zmanjšuje bolečine v hrbtu.

5. Večmišična aktivacija

Z aktivacijo več mišičnih skupin hkrati, funkcionalna vadba povečuje kalorično porabo in spodbuja učinkovitejše oblikovanje telesa.

6. Raznolikost vaj, prilagojenih posamezniku

Velika prilagodljivost in raznolikost vaj prinaša dinamičnost in energičnost med izvedbo ter omogoča prilagajanje vadbe posameznikovim potrebam in ciljem.

_DSC5418.jpeg

Rezerviraj brezplačen testni termin treninga funkcionalne vadbe z Alenom!

3 primeri funkcionalnih vaj v praksi

Funkcionalna vadba obsega različne kategorije vaj, ki so zasnovane tako, da izboljšajo funkcionalnost telesa za vsakodnevne aktivnosti in športne izzive.

Vaje za mobilnost in gibljivost
Vaje za izboljšanje gibljivosti sklepov, elastičnosti mišic in drže

IMG-20240307-WA0022.jpg

Funkcionalne vaje z lastno telesno težo
Vaje z lastno telesno težo so učinkovite za krepitev mišic po celotnem telesu.

IMG-20240307-WA0013.jpg

Vaje za ravnotežje
Koristne za starejše odrasle in športnike, saj izboljšujejo agilnost in motorike.

_DSC5473.jpeg

Ivan Iveljić
nogometaš NK Dekani

''Treningi pri Alenu so mi res všeč, ker vidim in čutim napredek v mojem primeru v nogometu in moji postavi. Všeč, mi je ker je med treningi dobra komunukacija, ve kako trenirat in se vedno trudi pomagat. Tudi če so treningi naporni, se vedno po njih pocutim super. Treningi so raznoliki in prilagojeni.''

Mirjana Černetič
upokojenka

''Alen je profesionalen in natančen. Vsako vajo razloži, čemu služi, za kaj je dobra. Kar pa je tudi omembe vredno, je kulturen in prijeten sogovornik.Zatorej priporočam vsakemu, ki razmišlja, da bi začel vaditi pa se težko odloči, naj se oglasi trenerju Alenu in se z njim posvetuje. Jaz sem se tako odločila in vztrajam.''

Helena Tomšič
ekonomski tehnik

''Ko sem se prvič srečala z Alenom, sem hodila zgrbljena zaradi bolečin v križu. S telovadbo pod njegovim budnim očesom lahko ponovno igram odbojko kot 20 let nazaj. Alen je definitivno najboljša naložba v moje zdravje.''

Oddaj prijavo in prični s funkcionalno vadbo!

Ob izpolnitvi prijave na funkcionalno vadbo vas bomo kontaktirali in vam razložili vse potrebno uspešen pričetek s treningi.

Phone

+386 40 461 800

Email

Hvala za prijavo, se slišimo v kratkem!

bottom of page