top of page
Obalatlon slavje.jpg

Prijavi se na športni kamp Obalatlon 2024

Treningi pod mentorstvom slovenskih športnikov, bitka med Solinami in Slavnikom, izleti v naravo in še veliko več.

Edinstvene športne počitnice v ritmu različnih športov in nepozabnih avantur in doživetij.

Obalatlon je prvi poletni športni kamp v Sloveniji, ki otroku ponuja edinstvena doživetja v okviru spoznavanja različnih športnih aktivnosti pod mentorstvom priznanih slovenskih športnikov.

Treningi, športne delavnice, igre v naravi in zbiranje točk za naslov prvaka Obalatlon 2024.

Združeni obalni športniki in trenerji z različnih področij bodo pod vodstvom Alena Hodžića trenirali, vodili svoje ekipe ter spodbujali borbenost za osvojitev naslova prvaka športnega kampa OBALATLON!

1. Treningni nogometa, košarke, rokometa in odbojke

Udeleženci kampa se bodo v okviru programa Master seznanili z veščinami in izzivi ki jih zahtevajo nogomet, košarka, odbojka in rokomet.

4. Tradicionalni obhod Solin in iskanje zaklada na poti na Slavnik!

Druženje ob prostem času zajema mini ''team building'' v Sečoveljskih solinah ter nepozabno doživetje iskanja zaklada ob pohodu na najvišji vrh slovenske Istre - Slavnik.

2. Vadba pod okriljem lokalnih športnikov in trenerje

Prepoznavni lokalni športniki in trenerji bodo udeležencem programa Master skozi trening predstavili izkušnjo, kako izgleda profesionalni trening športa, ki ga vodijo.

5. Aktivno in zabavno športno varstvo za mlajše od 9 let

8-urni športni program in varstvo pod okriljem športne pedagoginje in animatorke, ki skozi igro zagotovi dinamične počitnice ob zaključku šolskega leta.

3. Atraktivne športne delavnice

2 urne športne delavnice kajaka, jadranja in taborništva, s ciljem spoznavanja zahtev dotičnega individualnega športa in nepozabno doživetje - malenkost drugače.

6. Tekmovanje za prestižni naslov Obalatlon 2024

Tekmovanje v športnih aktivnostih in vnaprej pripravljenih poligonih med ekipama Solin in Slavnika z velikim finalom, ki poteka na zadnji dan športnega kampa.

Ekipa Solin prvak Obalatlon 2023

Utrinki iz lanskega Obalatlona

Poskrbljeno tako za bivanje in prehrano, kot za varstvo za najmlajše udeležence.

Strokovni štab

 

Letošnji gostje:

Sara Valenčič, odbojkarica OK Ankaran

Sebastjan Borse, košarkar KK Polzela

Ivan Iveljić, nogometaš NK Dekani

Aleš Štavar, rokometni trener RK Izola

Športni animatorji:

Taia Debernardi, odbojkarica OK Koper

Katja Volk, trenerka kajaka

Vsebinski program Obalatlon 2024

 

​Program Master (10 - 15 let)

 • 4 nočitve v s prehrano v prostorih Srednje tehnične šole v Kopru (polni penzion)

 • 6 treningov pod mentorstvom priznanih slovenskih športnikov 

 • Širok nabor športov: nogomet, košarka, odbojka in rokomet

 • 2 športni delavnici 

 • Družabne aktivnosti med prostim časom (kopanje, supanje, drugo)​

Program Junior (7 - 9 let)

 • 8 urno varstvo pod okrlijem športne vzgojitelice in animatorke

 • Širok nabor družabnih iger za večjo razgibanost telesa

 • Spoznavanje z različnimi športi in veščinami

 • 3 obroki brez nastanitve (dop. malica, kosilo, pop. malica)

_DSC8649_edited.jpg

Prijave do 30.4. s 15% popustom

Popust je možno vnovčiti do 30.4.2024.

Kdaj in kje?
Od 24.6.2024 do 28.6.2024 v Kopru

Cena?
Master Obalatlon
(10 - 15 let) - 330 EUR

Varstvo Obalatlon (7 - 9 let) - 190 EUR

 

Zaključek 28.6. ob 18h v Kopru


Ne zamudi s prijavo in otroku zagotovi aktiven vstop v poletne počitnice!

 • Zakaj prijaviti otroka na Obalatlon?
  Če želite, da se vaš otrok seznani z več različnimi športi in osvaja veščine na različno postavljenih poligonih po naši obali ter ob tem neizmerno uživa in se zabava je Obalatlon športni kamp narejen za vas in vašega otroka.
 • Kakšna je razlika med programom Master in Varstvo?
  Program MASTER je primeren za otroke starosti 10 - 14 let ter zajema polni penzion (spanje v organiziranem kampusu, hrana, športni programi,…) Program VARSTVO je primeren za otroke starosti 7 - 9 let ter zajema 8 urni športni pogram ter hrano, od 8h - 16h)
 • Kako je organizirana prevoz, prehrana in nastanitev?
  Organiziran kampus kjer bomo nastanjeni in imeli polni penzion bo na Srednji tehniški šoli Koper. Prevoz v času trajanja Obalatlona in med različnimi lokacijami delavnic bo organiziran s strani organiztorja, medtem ko je prihod in odhod iz kampa v domeni staršev.
 • Katere pripomočke otrok potrebuje s seboj na kampu?
  Pripomočki, ki jih priporočamo v času trajanja Obalatlona: kapo za sonce opremo za treninge (več majic za preoblačenje, saj se bomo udeleževali delavnic v naravi, superge, nogavice) kopalke in brisačo ter sončno kremo vse za bivanje (pripomočki za higieno in spalno vrečo) družabne igre (po želji) denar za trgovino (minimalno - po želji) mobitel, dovoljen v času po kosilu in večerji za klic domov (v izogib pretirani uporabi) pri sebi naj imajo zdravstvene izkaznice in urejeno zavarovanje
 • Ima vaš otrok zdravstvene težave in želi biti vseeno prisoten na kampu?
  Ob prijavi nas obvestite v kolikor se vaš otrok sooča z kakršnimi koli zdravstvenimi težavami otroka in ali uživa zdravila, da temu primerno obvestimo zdravstveno službo v našem kampusu in poskrbimo za varnost vaših otrok.
 • Ali ponujate promocijske kode in popuste na skupinsko prijavo?
  Popust v višini 15% je moč unovčiti do dne 30.4.2024. V primeru prijave 2 ali več otrok se prizna 20% popust na drugega in vsakega naslednjega otroka.
 • Kako lahko plačam in kakšni so plačilni pogoji?
  Po oddani prijavi boste v roku 24 ur na vpisan elektronski naslov prejeli predračun z 14 dnevnim rokom plačila, ki ga lahko plačate v enkratnem znesku ali v dveh obrokih, skladno z dogovorom. Zadnji rok za oddajo prijave je 5.6.2024. Po zaključku Obalatlona prejmete še končni račun za opravljene storitve v domeni AH Akademije.
 • Kaj se zgodi v primeru nepričakovadne odsotnosti otroka?
  Morebitno odjavo je potrebno sporočiti vsaj 14 dni pred pričetkom športnega kampa – pisno na e-naslov info@ah-akademija.com. V primeru odpovedi si organizator pridržuje pravico zaračunati vse nastale in s tem povezane stroške. V primeru prepozne odpovedi (kasneje kot 14 dni pred začetkom športnega kampa) je organizator upravičen do polnega plačila prijavnine, pri čemer udeleženec prejme pripadajočo opremo po pošti. V primeru dokazljivih izrednih razlogov se stroške odpovedi lahko oprosti (udeleženec oz. starš mora odpovedi predložiti ustrezna dokazila, sicer se odpoved šteje za neutemeljeno).
 • Kaj sledi v primeru slabega vremena?
  Večino aktivnosti je zasnovanih na športnih po Obali. V primeru slabega vremena vse aktivnosti prestavimo v telovadnico Srednje tehnične šole Koper.
bottom of page