top of page
 • Zakaj prijaviti otroka na Obalatlon?
  Če želite, da se vaš otrok seznani z več različnimi športi in osvaja veščine na različno postavljenih poligonih po naši obali ter ob tem neizmerno uživa in se zabava je Obalatlon športni kamp narejen za vas in vašega otroka.
 • Kakšna je razlika med programom Master in Varstvo?
  Program MASTER je primeren za otroke starosti 10 - 14 let ter zajema polni penzion (spanje v organiziranem kampusu, hrana, športni programi,…) Program VARSTVO je primeren za otroke starosti 7 - 9 let ter zajema 8 urni športni pogram ter hrano, od 8h - 16h)
 • Kako je organizirana prevoz, prehrana in nastanitev?
  Organiziran kampus kjer bomo nastanjeni in imeli polni penzion bo na Srednji tehniški šoli Koper. Prevoz v času trajanja Obalatlona in med različnimi lokacijami delavnic bo organiziran s strani organiztorja, medtem ko je prihod in odhod iz kampa v domeni staršev.
 • Katere pripomočke otrok potrebuje s seboj na kampu?
  Pripomočki, ki jih priporočamo v času trajanja Obalatlona: kapo za sonce opremo za treninge (več majic za preoblačenje, saj se bomo udeleževali delavnic v naravi, superge, nogavice) kopalke in brisačo ter sončno kremo vse za bivanje (pripomočki za higieno in spalno vrečo) družabne igre (po želji) denar za trgovino (minimalno - po želji) mobitel, dovoljen v času po kosilu in večerji za klic domov (v izogib pretirani uporabi) pri sebi naj imajo zdravstvene izkaznice in urejeno zavarovanje
 • Ima vaš otrok zdravstvene težave in želi biti vseeno prisoten na kampu?
  Ob prijavi nas obvestite v kolikor se vaš otrok sooča z kakršnimi koli zdravstvenimi težavami otroka in ali uživa zdravila, da temu primerno obvestimo zdravstveno službo v našem kampusu in poskrbimo za varnost vaših otrok.
 • Ali ponujate promocijske kode in popuste na skupinsko prijavo?
  Popust v višini 15% je moč unovčiti do dne 30.4.2024. V primeru prijave 2 ali več otrok se prizna 20% popust na drugega in vsakega naslednjega otroka.
 • Kako lahko plačam in kakšni so plačilni pogoji?
  Po oddani prijavi boste v roku 24 ur na vpisan elektronski naslov prejeli predračun z 14 dnevnim rokom plačila, ki ga lahko plačate v enkratnem znesku ali v dveh obrokih, skladno z dogovorom. Zadnji rok za oddajo prijave je 5.6.2024. Po zaključku Obalatlona prejmete še končni račun za opravljene storitve v domeni AH Akademije.
 • Kaj se zgodi v primeru nepričakovadne odsotnosti otroka?
  Morebitno odjavo je potrebno sporočiti vsaj 14 dni pred pričetkom športnega kampa – pisno na e-naslov info@ah-akademija.com. V primeru odpovedi si organizator pridržuje pravico zaračunati vse nastale in s tem povezane stroške. V primeru prepozne odpovedi (kasneje kot 14 dni pred začetkom športnega kampa) je organizator upravičen do polnega plačila prijavnine, pri čemer udeleženec prejme pripadajočo opremo po pošti. V primeru dokazljivih izrednih razlogov se stroške odpovedi lahko oprosti (udeleženec oz. starš mora odpovedi predložiti ustrezna dokazila, sicer se odpoved šteje za neutemeljeno).
 • Kaj sledi v primeru slabega vremena?
  Večino aktivnosti je zasnovanih na športnih po Obali. V primeru slabega vremena vse aktivnosti prestavimo v telovadnico Srednje tehnične šole Koper.
bottom of page